Pobyt pro rodiny s dětmi ve Šlovicích 14.-21.7.2012

28.02.2012 23:41

 

Pro naše nejmenší příznivce máme nabídku na pobyt společně s rodiči v osvědčeném bezbariérovém rekreačním zařízení ve Šlovicích. Ubytování je na 4lůžkových pokojích, společné WC a sprchy, k dispozici je bezbariérové WC a koupelna.

Program je individuální – dle potřeb rodin. Pro děti budou připraveny hry, účast není podmínkou.

Okolí poskytuje mnoho příležitostí k výletům – zřícenina hradu Týřov a Skryjská jezírka – pro opravdu zdatné turisty (úzká a strmá cesta, přechod přes lávku), zřícenina hradu Krakovec – absolvovali jsme i s vozíčkáři, Rakovník, Křivoklát atd.

K dispozici je vyhřívaný bazém se slanou vodou, bazén, vířivka, dětské hřiště, dřevěný hrad, fotbalové a volejbalové hřiště, kiosek s celodenním provozem, bar.

Strava – 5x denně, možno dohodnout náhradní jídlo, není problém domluvit mixovanou stravu. Jeden večer je „grilovací“. Možno domluvit i společné opékání buřtíků.

Více informací o objektu na www.rekreacecermak.cz

Ceny si účastníci domlouvají sami s p. Čermákem – správcem objektu na rz-cermak@cmail.cz

nebo na tel. +420 604 206 071 p. Čermák – podle individuálních potřeb účastníků (ubytování bezbariérové, ceny podle věku dítěte, dle počtu účastníků).

Při jednání uvádějte, že pobyt je zamluven na p. Kratochvílovou, která poskytne i bližší informace kontakt  Eliska.kosmetika@seznam.cz  nebo tel. 775678661